Thursday, September 29, 2011

Mula-mula aku tak suka

Salamalaik.

Masa aku semak keputusan UPU lebih setahun setengah yang lalu, aku frust. Aku frust yang teramat. Sampai aku fikir, aku tak nak buat asasi. Aku ingat aku nak buat STAM. Tapi, nasib baik aku masih rasional. Merbok, kau jadi pilihan hati. Aku bersyukur sebab aku pernah berada di sana. Entah kali berapa aku cakap benda ni.

bahagian satu.







bahagian dua.







bahagian tiga.







Gambar-gambar di atas hanyalah satu peratus dari jutaan memori kehidupan Merbok.
Bila aku belek-belek gambar-gambar kat atas, aku sedar bukan Merbok yang aku rindu. 
Aku rindu manusia-manusia yang aku jumpa kat sana.

i guess i love this whole new life. since 230510. yes, i say it late.

i like to mention these names:

Nik, Wan, Shutet, Yed, Syahrul, Din, Mad, Jet, Affi, Aker + Fisol. boys of CEO

Amsyar, Fahmi, Cerah, Husaini, Riz. roommates. once a roommate, always a roommate.

Bob, Dopokz. teman ketawa dan bercerita.

Husaini, Mira, Ain, Azreen, Shutet, Yazid, great HiCOM.

FatihahNadiya, Dalila, Mya, Mira, Nadia, Mak, Siera, Tonah, Adilah, Chung Cha & wanita-wanita CEO lain.

mereka manusia yang patut diingati: Arip, Edy, Fikri, Hamdi, Zamir, Azza, Ama, Shatri, Ucop and many others.


junior-junior yang hebat: Raja, Ayie, Haziq, Sofwan, Amin, Zubair, Shawn, Ansari, Muhaimeen, Megat Rafizie dll.

Aku tak nak dan tak mampu mensi semua orang.

moga bertemu dalam kehidupan yang seterusnya. 

*some pictures are not mine. Nik.


7 comments:

  1. aku pun terCEO sekali...terharu biru aku dibuat hg...
    kenapa mesti nama beliau dinyatakan dulu utk wanita2 CEO...? hehehe...

    ReplyDelete
  2. e'ehh..ada la nama aku.. hahaha

    ReplyDelete
  3. muka kau nampak kurus dalam gambar kecil kau di atas.

    ReplyDelete
  4. ya allah nama ama tu ada . okay walaupun bukan wa tapi nama tu half nama wa . hee . best dpt kenal mr pres :)

    ReplyDelete